dijous, 3 de gener del 2013

Identitat i Territori - COED i GTIC

Els dimarts en les dues hores compartides per GTIC i COED hem començat a realitzar un treball anomenat, Identitat i Territori. Aquest treball tracta de posar en pràctica tots els consells que hem anat treballant a classe de COED i GTIC. 

En primer lloc, la meva companya i jo teniem que decidir un tema per al nostre treball, al no conèixe'ns molt i no tenir gaires coses en comú vam continuar pesant i vam arribar a una coincidència de que les dues vam visitar Màlaga. 
Un cop escollit el tema del treball, vàrem realitzar el guió per plasmar-lo amb el programa Microsoft PowerPoint 2010,  ja que és un programa fàcil d'utilitzar i més comode per a nosaltres. 

Un cop acabat el powerpoint i el guió vàrem anar pensant coses per realitzar a la nostra presentació ja que haviem de incorporar els trets més importants que anteriorment haviem aprés amb el llibre de "Com parlar bé en públic" i a classe de COED, com per exemple; l'humor, la claredat, controlar els nervis,...

Quan ens va tocar exposar a nosaltres, molts grups ja haviem realitzar la seva presentació per això vam tenir la oportunitat d'agafar unes quantes idees. Com el nostre treball era una sorpresa perquè el públic endevines el lloc, vàrem demanar que tanquessin els ulls mentres repartiem unes imatges de famosos nascuts a Màlaga. I gràcies a aquesta tasca vam poder començar l'exposició. En la qual vam intentar fer-ho lo millor possible i amb la màxima claretat per tal de que fos entesa per tothom.

I perquè pugueu visualitzar-lo us ho penjo aquí: 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada