dilluns, 1 d’octubre del 2012

Primera pràctica amb Google Drive - GTIC


En la sessió de GTIC vam aprendre ha fer servir el Google Drive, programa que es fa servir per poder compartir documents de tot tipus: una presentació, un formulari, un dibuix, etc, tot de manera online ,on totes les persones del grup poden comunicar-se de manera directa.


Per crear un document en el Google Drive primer vam accedir al nostre compte de gmail, a continuació vam clicar a “Drive i a Crear,” on tenim totes les opcions possibles,en aquest cas vam començar per el document escrit posant un títol, més tard vam afegir el nom de totes les persones del grup de treball , i a la vegada, podíem fer comentaris, un cop acabat el primer document, vam fer la presentació i el formulari de la mateixa manera. És important recalcar que unes de les novetats d'aquests documents són que tots els integrants poden escriure, corregir i parlar entre ells, i tot això alhora.


Per aprendre i practicar aquest document, vam fer una activitat en grup a classe, on teníem que escollir el tema que volguéssim per tal de fer tres documents: un document escrit, una presentació i un formulari de preguntes.


Aquest grup el formem, Anna Haro, Bàrbara García, Alexandra Calero i Irina Couso. A continuació visualitzareu els tres treballs:


·Exemple de document escrit:





·Exemple de presentació:




·Exemple de formulari:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada