dimecres, 19 de setembre del 2012

Primera activitat - GTIC



Aquest vídeo és d'una escola d’Esplugues de Llobregat, on un grup de primària va realitzar una web, aquest vídeo ens ensenya les constel·lacions zodiacals.

El vídeo es tret d’una pàgina, que personalment no coneixia http://www.edu3.cat en aquesta pàgina podem trobar tot tipus d’experiències educatives relacionades amb les audiovisuals.



Edu3.cat



La webquest és un model d’aprenentatge simple que propicia l’ús d’una manera més educativa d’internet basat en l’aprenentatge ja sigui cooperatiu  o de manera individual i en processos d¡investigació. És una activitat enfocada a l’investigació, l’observació i exploració que culmina en una projecció de pàgina web, en aquesta es publiquen els resultats i una vegada acabats són avaluats per la professora. La metodologia d’aprenentatge es basa en els recursos que ens proporciona Internet.



Primera entrada d'una alumne d'educació infantil

Hem dic Irina Couso Guzman, tinc 22 anys i visc a Barcelona, a prop d'on estudio el grau d'educació infantil a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i l'Esport (Universitat Blanquerna - Universitat Ramon Llull). He escollit aquesta carrera perquè des de petita m'apassiona el món dels infants, a més a més, vaig poder gaudir d'unes pràctiques en una llar d'infants, que van fer que corroborés aquest pensament. Ara vull aconseguir el meu somni, amb molt esforç i constància, ja què em preparo per ser mestre de nens/es petits/es.